BMW kommer med nyt flagskib

Den tyske bilgigant, BMW, er klar med sit nye flagskib. Med den nye 8-serie skal konkurrenterne fra Audi og Mercedes til at være årvågen, da BMW præsenterer noget af det absolut bedste, de har præsteret.

Nye kræfter får fuld fokus

BMW har indstillet produktionen af den ellers så populære 6-serie i coupé og cabriolet. Det skyldes, at den nye model skal have fuld fokus med henblik på at give rivalerne baghjul med et unikum af en BMW 8-serie. 8-serien bliver noget af det vildeste luksus, der hidtil er kommet fra BMW, hvilket placerer den nye serie over 7-serien, som ellers hidtil har indtaget tronen som flagskibet. Der er gang i et større oprydningsarbejde, hvor man forsøger at finde ind til kernen af sine værdier. Derfor gøres der plads til nye kræfter og luges ud i den hidtil portefølje af biler.

Får 7-seriens drivline

Den nye 8-serie kan se frem til at blive udstyret med samme drivline, som 7-serien har. Her er der 8- og 12-cylindrede motorer – og 8-serien fås som både cabriolet og coupé. Luksusbilen bliver også i den dyre ende, som vi kender det fra 7-serien. Prisen sniger sig op 2 mio. kr,-

Bilen er endnu ikke blevet lanceret, men det forventes at ske på den internationale biludstilling i Frankfurt i september. Herefter kan BMW-glade købere med lidt mønt på lommen se frem til at kunne købe bilen fra primo 2018.

Spionbilleder lækket

Selvom den nye superbil ikke officelt er blevet lanceret, er der som altid en snu fotograf, der har fået et par glimt af den nye BMW 8-serie. Dog dækket ind i folie, så de endelige detaljer ikke afsløres. Bilen minder meget om den Pininfarina Gran Lusso Coupé, som BMW præsenterede helt tilbage i 2013 som konceptbil. Den ligner en Tesla en smule med sin lange krop og rene linjer. Bilen forventes at blive en konkurrent til Mercedes S-klasse coupé.

Med frem i feltet

Audi og Mercedes har gennem de senere år vundet indpas i folks hjerter, hvilket har fået BMW op af stolene. Med den nye model gås der benhårdt efter at vinde terræn. Men det er stadig et særligt segment, de går efter. Det er velhavere, der har råd til at smide et par millioner efter en lækker luksusbil – så hvor mange, der bliver solgt, vil kun tiden vise. Med denne bil viser BMW, at de ikke har tænkt sig at gå på kompromis med kvaliteten af deres biler for at ramme den mere almene køber. Præcis, som det var tilfældet med Audi A1, som virkelig ikke har vist sig at være nogen topsællert.

Som nævnt ventes den i handlen fra 2018.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *